Cum e berea Asahi

Berea Asahi e o bere japoneza, buna, baubila, fabricata in Italia, pe la fabricile Peroni. Asta asa, ca tot au cumparat japonezii de la Asahi berile de la SAB Miller si e mai ieftin de adus reteta intr-o fabrica din Europa decat sa trimiti Tir-uri cu bere sa-ti tranziteze Rusia.

Bun, acum sa revin la berea Asahi Super Dry…bah, mi-a placut. Deci, avem o bere blonda ambalata la 330, ce nu prea tine spuma. Si chiar daca face, spuma se duce aproape instant dar astea’s detalii minore. Ce e cel mai important la berea Asahi e gustul, usor amarui-acrisor, nederanjant…chiar placut. Desi se simte destul de puternic gustul de malt, ceva vag, am simtit si urma de orez din compozitie.

Dupa cum am zis, berea e buna, ramane in lista berilor cumparabile. Cred ca eticheta cam goneste pasionatii de bere…argintie, destul de incarcata cu caractere japoneze. La o prima vedere te trimite cu gandul la chinezisme. Nu stiu, cred ca daca faceau pentru Europa o eticheta normala, aveau mai multi clienti, asa, si cu pretul destul de maricel si cu eticheta neatragatoare ramane o bere pentru curiosi ca mine si pentru cei ce, cumva, au reusit s-o descopere.

Hai Noroc!

Tu ce zici?