The Sound Of Silence-cu flex-ul in timpane

De obicei, in ultima vreme cel putin, mare parte din ce scriu pe blog, scriu de la birou, printre picaturi. Aia e, am si perioade din astea. E, dar cum ultima vreme se poate imparti si ea in bucatele, in ultima vreme din vremea din prima propozitie, nu prea mai scriu. Si nu ca ar lipsi picaturile amintite…nu, pur si simplu, am inebunit. Cum deschid calculatorul, deschid si facebook-ul, iar acolo, fac pe dracu…joc Seven Castles, joc ce este varianta online a board game-ului, Carcassonne.

Bai, e ok, am mai zis pe aici ca-mi plac jocurile de tabla, dar de data asta, se pare ca am cam exagerat. Drept urmare, azi, in timp ce scriu, l-am pus pe domnul Disturbed, sa-mi cante mirifica lui varianta de la The Sound Of Silence. Sincer, suna extraordinar, chiar mai bine decat varianta originala.

Asa, si daca tot am amintit de varianta originala, spre comparatie, las aici si varianta din 64, cu Simon & Garfunkel

Deci, in concluzie, azi, am scos castiele din priza si….ascult cum freaca niste baieti, bordurile cu flexu’ ..Toata saptamana le-au frecat si mai au. Cred ca in weekend sunt liberi, drept urmare, luni, ne intoarcem la lustruit bordura.

2 gânduri despre „ The Sound Of Silence-cu flex-ul in timpane

  1. N-ai vrea sa stai la parter, sub mine, lunile astea. 🙂 Orice se dărâmă. 🙂

Tu ce zici?