Cu ce ne mai minte Dragnea

Dincolo de glume si alte mizerii cu si despre cepeix, Dragnea a iesit la romaniatv. A venit singur, fara amanta dar ne-a mintit cum o minte pe aia…pe fata.

Deci…fiind fix luna martie, luna femeii, Dragnea o arde pe egalitate intre sexe mai ceva ca aia de la Ikea. Rolul femeii in societatea romaneasca trebuie sa creasca. Da, de acord dar cantitate nu inseamna si calitate…

Durerea noastra cea mare, drumurile…Pe langa fotbal, poate cea mai mare frustrare a noastra e ca in 27-28 de ani nu am construit o autostrada. Putem face o mare infuzie de bani, putem sa facem lucrarile si sa platim apoi 30 de ani. Ba, aici e cu dus si intors, autostrada cu doua sensuri. Pai in 28 de ani n-am facut, facem brusc acum? Ce interese ai bai mustaciosule? I-a zi tu, unde bati?

Normal… Nu vreau sa stabilim de acum candidatul pentru presedentie, e devreme. Asta ca raspuns la intrebarea daca se vede presedintele romaniei.

Ca si concluzie despre congres si despre cum ar caracteriza Liviu Dragnea PSD-ul de azi, acesta a raspuns:

 PSD este un grup de indivizi, foarte mare, cu ramificatii inimaginabil de largi, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, substituindu-se puterii legitime care se obtine prin votul democratic. Este o ramificatie care, cand va iesi la iveala, multi se vor ingrozi, o caracatita care a sugrumat Romania, a frant vieti, a frant destine, a bagat oameni la puscarie, care s-a implicat in alegeri democratice, in facerea de guverne, a deschis dosare, a inchis dosare. Intr-un stat care nu a fost capusat de aceasta caracatita se luau masuri imediate, asa nu mai avem de gand sa mai acceptam din partea colegilor nostri de partid atacuri din diverse motive. Pentru ca lucrurile trebuie sa mearga in directia dorita de noi, am vorbit cu mai multi colegi si am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa sanctioneze aceste lucruri: oameni gen Monica Macovei, care mint, care defaimeaza propria tara. Trebuie sa facem o lege care sa dea dreptul statului roman sa corecteze aceste lucruri. Nu vorbesc neaparat de infractiune, dar sanctiuni trebuie sa existe. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi. S-a facut atat de mult rau, se face atat de mult rau…

Amin!

12 gânduri despre „Cu ce ne mai minte Dragnea

  1. Pai ce facusi Mariene, te apucasi de traduceri?!
    Statul paralel = PSD…. a e un pamflet, bravo!

  2. Bah, voua va arde de nationalizare…

Tu ce zici?