Corino, pana la urma esti tot femeie

Lumea facebook-ului e plina de razboie marunte si de cacat. De cele mai multe ori, cacatul intra in scena dupa primul atac, e regasit prin comentarii. E, blonda care a schimbat o lege a simtit nevoia sa inverseze putin regulile si a trecut direct la cacat. L-a luat frumus si l-a aruncat direct in chipiulul lu’ Nea Marean Godina…

Sunt partial de acord cu Corina, mai demult, mi-a trecut prin cap un gand in care Marian Godina se va regasi pe o lista de parlamentari la niste alegeri din viitor…un scaun de parlamentar este mai comod decat unul de Logan. In fine, revenind la aceasta pizdeala intre influenceri de facebook, ca tot omul, m-am gandit ca Godina i-a gresit cu ceva incat blonda sa-l i-a in taste. Pe pagina lui Godina nimic care sa atraga furia.

Mai tarziu, dupa ce mi-a scazut dramul de interes acordat acestui subiect, pe wc, mi-a aparut iar subiectul si daca tot eram la subiectul cacat, am luat la citit comentariile. Printre ele am gasit si raspunsul lui Godina…lung, plat si decent. Nici el nu parea sa stie de ce a intrat in gura Corinei…

Intr-un final, raspunsul l-a dat tot Corina….babaiatule, Godina a fost umplut de cacat pentru simplul motiv ca nu a raspuns la trei tag-uri date de Corina pe facebook.

Corina Băcanu nu v-am scris mesaj privat, v-am dat tag pe facebook. Cat despre persoana a doua plural, ma adaptez interlocutorului care raspunde, nu celui care ma trateaza cu indiferență 😉

Imediat dupa raspunsul acesta, unul, a lat un coment in care zicea ceva de genul ca acest post plin de cacat este o manifestare a ciclului menstrual. Raspunsul a fost ceva cu block.

Fratilor, daca se intampla sa primit tag pe facebook de la Corina Bacanu, raspundeti-i, altfel aveti soarta lui Godina. Nu de alta dar, Corina Bacanu, asa cum se trage concluzia din nume, este femeie….

7 gânduri despre „Corino, pana la urma esti tot femeie

 1. Deci ai intrat si tu in vrajma feisbucista! =)))) In lipsa de ideei, ii bagi in seama pe prosti … Ce sa faci si tu in rest, mai ales cand stai pe buda?! :))))

 2. Fragment cules de la un autor anonim:
  Corino, Corino,
  Ajungă-ţi de şagă,
  Că nu-i bună, dragă
  Feizbuku rău te strânge,
  Vidu mental ţî-l frînge!”
  Iar Feiszbuku tăcea,
  Şi clickuind zîdea.
  Zid de rahat suia,
  Şi o cuprindea,
  Pîn’ la gleznişoare,
  Pîn’ la pulpişoare,
  Pîn’ la costişoare,
  Pîn’ la ţîţ…
  Dar ea, vai vai vai de ea,
  Tot mereu clickka,
  Şi se milogea,
  Un laik va rog, un ultim laik…

Tu ce zici?