Conditii noi de utilizare a facebook-ului din 2018

Se pare ca facebook a ajuns la saturatie, si-a facut plinul. Din declaratia lui Zuckerberg, s-ar parea ca de la anu, facebook vrea sa devina treaba serioasa.

Daca pe partea financiara treburile merg bine pentru facebook, credibilitatea in reteaua de socializare este in scadere. Din ce declara Mark Zuckerberg, numarul tot mai mare de stiri tip fake news cantareste tot mai greu in credibilitatea platformei. Cum filtrele existente nu pot bloca continutul publicat, pentru a reduce propagarea acestor stiri in retea, din 2018 se vor implementa noi conditii de utilizare a facebook-ului. Aceste noi conditii constau in blocarea anumitor actiuni ale utilizatorilor.

Faptul ca facebook-ul prosteste nu mai e un secret pentru nimeni si nici pentru baietii de la facebook. Tocmai acesta este motivul pentru care, in 2018, pe langa implementarea unui motor de cautare si a catorva unelte pentru marketing, se vor introduce niste level-uri de utilizare. In varianta basic, un utilizator normal are voie sa posteze si sa comenteze strict la materialele lui. Pentru a urca un nivel mai sus, lucru ce i-ar permite sa dea like la diverse postari, utilizatorul trebuie sa rezolve un chestionar, un test de logica. Deja se lucreaza la implementarea pe limba engleza. Din ce a declarat Mark Zuckerberg, primul chestionar ce trebuie rezolvat este de nivelul clasei a-XII-a unde se presupune ca IQ-ul utilizatorului este format deja din minim 3 cifre.

13 gânduri despre „Conditii noi de utilizare a facebook-ului din 2018

 1. si uite asa un alt evreu deja si-a pus bazele unei noi platforme de tip facebook, numita „visibility” – plm, am pus din burta. dar va aparea o noua platforma.
  deja pe vk-ul rusesc sunt mii de conturi din zonele invecinate

 2. De asta baga spam, pardon marketing, si in messenger? Pentru ca si-a facut plinul? De mult n-am mai ras asa de bine.

 3. IQ din 3 cifre :)))))) pai nu mai intra nimeni pe Feisbuc, doar sociopati astia trec toate testele

  • Vai, Vasile, ti-ai lungit numele…ai intrat la moderare 🙂

   • Asa am facut si io credeam ca ai probleme si ai bagat moderare manuala de la vreun atac, D-ne fereste! Acum sa va zic si un banc cu Feisbucu’:
    O tanara la spovedanie:
    -Parinte eu…
    -Stiu, fiica mea, ce ai facut, ca suntem prieteni pe Facebook, am vazut poze, am citit ce ai scris pe Wall… Mi-a fost destul.
    -Si ce trebuie sa fac ca sa fiu iertata, parinte?
    -Sa dai like la 10 manastiri.

 4. Bre, da’ dăștept mai trabuie ca să fii ca să treci testu cela de Ai’Qiu, che dache zîce că trăbuie să fie cu trei cifre atuncea musai trabe să fie mai mare deci de „123”, nu ?! …pen’că aiestea sînt primele 3 cifre( !), așa am învățat io la școala primară. Și de fapt și de drept mi se rumpe în pana mea de rețeaua rețelelor, pentru că nice așa nu mă intere ce rahaturi circulă prin magistrala canalizare, și cum la toți le place să guste rahaturile ce le scrie alții… Pă mine mă doare la bască…
  Hai să vă spui un banc, sa videți cam cum stă treaba:
  Bulă. La recrutare. Cabinetu medical. Verificare reflexe. Doftoru bate cu ciocănelu în genunchiu stîng, sare dreptu, bate’n dreptu, sare stîngu. Bulă, nu te putem recruta ! Di’ ce ?! Pentru că ai REFLEXELE INVERSE. Aaaa, păi da, la școală am căpătat reflexele inverse !!… Cum așa ?! Profesoară mă fff la cap, pe mine mă durea în ppp !!!

 5. Nu stiu de ce, dar cred ca multi isi vor reactiva conturile de HI5 de la anul =)))

Tu ce zici?