Cine are noroc, are Sailalalala…

Cine are noroc, are Sailalalala
Cine n-are, n-are….

Am castigat la Loto!!! Nu e prima oara si, simt eu asa, in urina, ca nu-i nici ultima. Da, sunt expert in ghicit numerele la loterie, am o reteta a mea care in ultima vreme nu a dat gres. Ce sa mai, sa ma laud, am tot castigat la loto si loz in plic. Debutul in castiguri la jocurile de noroc l-am avut in ’82. Aveam 4 ani si am tras lozul norocos, am castigat o masina mica, asa se numea Dacia 1300 in vremurile alea. Chiar a trait de-am apucat s-o soferesc si eu.

Urmatorul castig a fost dureros…am castigat la loz in plic 100 de lei. O albastra cu Balcescu. Mi-am luat un ecler, un bricfor….Seara, mi-a gasit mama banii in buzunar. M-au batut ai mei ca pe hotii de cai. De unde-ai furat mah, banii! I-am castigat la loz in plic…De ce minti, spune de unde i-ai furat!!! jap,jap…Ogica style…Si batut si cu banii luati. Dupa cateva zile, merg cu tata la Cooperativa unde-l felicita ala: Norocos fi’tu, ai vazut, a castigat 100 de lei. Da, norocos…l-a aprobat tata. Mi-a cumparat un bricfor. Plm, inca ma mai durea carca..

S-a schimbat regimul, s-au schimbat banii s-a schimbat si norocul. O ardeam cu 16 numere, cap de pod alea, alea…M-am scos cu 4 numere de cateva ori apoi, prin 96 m-a lovit din nou norocul. Am castigat la tragerea noroc cu 5 numere. Multi bani pentru vremea aia, salariul lu’ tata pe juma’ de an. Apoi, s-au scumpit exagerat variantele cu 16 numere si m-am lasat. Am jucat rar, variante simple. Am mai inregistrat castiguri, 3 si 4 numere. Mai acum vreo doi ani, inainte de revelion, mi-a urat o tipa, Sa castigi la Loto! Am zambit si m-am proptit in agentie… Mi-am adus aminte dupa vreo trei saptamani ca am pus un bilet la loto…l-am cautat si a avut dreptate tipa, am castigat la Loto cu 3 numere…30 de lei. Din pacate fusese tragere speciala, biletul costase vreo 26 de lei.

Acum revenit la titlul, la extragerea loto de duminica 18.03.2018, numerele castigatoare au fost: 9, 37, 41, 33, 47, 25. Am ghicit 3 din 6 si m-am procopsit cu o minune de premiu…30 de lei.

7 gânduri despre „Cine are noroc, are Sailalalala…

  1. Deci poti sa iesi la pensie!
    si pe bune ai castigat o Dacie pe vremuri, la loto?

  2. Imi parea mie ca ai ceva cacat in barba … da’ am zis sa fiu elegant, sa nu ma bag.

    Ridic paharul si zic: sanatate … ca de restul vad ca te descurci! 😉

Tu ce zici?