Cine ma ajuta cu un navigator bun pentru telefon

Am fost intrebat zilele astea de o colega daca am GPS. Nu am. Apoi, m-a intrebat daca am idee care dintre multele aplicatii de navigatie pentru android ar fi cea mai buna, corecta, coerenta si, desigur, cat mai gratis. M-am uitat prin magazinul de aplicatii si sunt intradevar foarte multe, atat cu bani cat si fara.

In trecut, cand mai imprumutam cate un GPS de la prieteni, cel mai bine m-am inteles cu IGO8, dar Sebe, e peste mari si tari...nu-l mai pot imprumuta de la el. Am  vazut ca IGO este disponibil ca aplicatie pentru telefon, si cum voi avea si eu nevoie in curand de ceva ajutor de navigatie, am zis sa va cer si voua o parere, poate sunteti mai aprofundati pe domeniu.

De preferat ar fi ceva ce merge si offline, nu de alta dar colega pleaca catre Turcia, tara non-ue si sa nu o cocoseze factura la internet. A, si nu conteaza daca aplicatia este cu bani, daca indeplineste doua conditii: Offline si detalii de navigatie corecta, este ok…inteleg ca nimic nu mai este gratis in lumea asta.

 

8 gânduri despre „Cine ma ajuta cu un navigator bun pentru telefon

  1. Pai si la ce dracu sa te chiui cu telefonul cand un navigator bun si dedicat cu update de harti pe viata, costa in jurul a 3-400 lei?! Il iei odata si te doare la bascheti ani buni de zile.

Tu ce zici?