Cel mai mare mister modern este pe cale de-a fi rezolvat

posta romana

O echipa internationala formata din cei mai renumiti sociologi si psihologi au demarat un studiu prin care vor incerca sa dezlege cel mai mare mister modern. Expertii vor sa afle de ce sunt acre angajatele de la Posta Romana.

Demarat in urma cu aproape un an, dupa ce au aplicat cele mai moderne metode fara a obtine rezultate concrete, specialistii au abordat o metoda mai putin conventionala. Initial se credea ca atitudinea agresiv-depresiva afisata de  angajatele de la ghiseu este cauzata de locatiile insalubre in care isi desfasurau activitatea. In sprijinul acestei ipoteze venea si faptul ca angajatii care faceau munca de teren manifestau un comportament diferit, dar dupa o perioada in care au desfasurat timp de cateva zile consecutive munca in interiorul oficiilor postale si acestia din urma au inceput sa manifeste acelasi comporament agresiv. Ca urmare a acestei concluzii, specialistii au cerut conducerii postei sa vanda din spatiile vechi. Drept urmare, in locul vechiului oficiu postal de la Piata Matei Ambrozie functioneaza un Mega Image. Cunoscut drept Domnu’ Vasilica, bodyguard-ul de la acest Mega este de fapt unul dintre membrii echipei de specialisti, ramas in vechea locatie pentru a urmari comportamentul noilor angajati.

Domnule, eu cred ca rusii sunt implicati. Din ce stiu eu, inca de pe timpul lui Ceausescu, atitudinea angajatelor de la Posta Romana era aceiasi, iar faptul ca structurile sovietice faceau tot felul de experimente pe subiecti umani imi da de gandit…este doar o ipoteza a mea si sper sa nu fie adevarata… ne-a declarat titratul academician.

2 gânduri despre „Cel mai mare mister modern este pe cale de-a fi rezolvat

  1. Eu cred ca misterul asta nu-l pot elucida nici macar 3 generatii de cercetatori britanici…

Tu ce zici?