Ce m-a enervat cel mai tare la mitingul PSD

Gata, a fost si miting PSD. Adunatura asta de oameni si-a atins scopul…PSD-ul are in continuare o multime de oameni la dispozitie. Nu conteaza cum manevreaza multimea asta, conteaza ca reuseste sa-si atinga scopul. Orice s-ar zice, mitingul din Piata Victoriei a fost legal, a avut autorizatie, a avut participare, a avut parti bune si parti rele.

A fost plin facebook-ul de imagini cu „taranii” adusi cu arcanul la un protest care avea ca singur scop sa arate forta partidului. Pe de o parte eu, personal, ii inteleg pe astia care voteaza psd…sunt mai pragmatici decat #tfl, au niste beneficii si tin cu dintii de ele. Lipseste moralitatea din treaba asta, nu-i bai, saracia e cel mai mare dusman al moralitatii. Cand ai foamea in oase, te doare’n cur ca nu e moral cu cine votezi, sa vina beneficiul, asa mic cum e, dar sa vina.

In fine, ce m-a enervat cel mai tare la mitingul PSD nu tine de doctrina, tine de calitatea oamenilor, de educatia lor. Poastase cineva un filmulet cu o intrare la metrou…a trecut unu si a tinut turnichetii deschisi pana au mai intrat inca douazeci…plm, n-am votat niciodata cu psd dar, nici la metrou nu am intrat ca hotul. As fi trecut peste astea, si eu am momente in care sunt ipocrit dar, am vazut o imagine care a facut sa-mi creasca tensiune…steguletele alea tricolore aruncate in muntii de gunoaie ramase in urma simpatizantilor psd.

STEAGUL ROMANIEI!!! aruncat pe jos. Bai, mor cand vad fazele aste si nu e prima oara. Nu stiu, pentru mine Steagul asta reprezinta CEVA si sa-l arunci pe jos dupa ce l-ai fluturat ca boul, pe mine ma enerveaza maxim. Nu-s nationalist, nu-s patriot, mi se rupe plua de romanii suferinzi sau de valorile istorice…

10 gânduri despre „Ce m-a enervat cel mai tare la mitingul PSD

 1. Cînd faci afirmații că Johanis este „un simplu cetățean” practic înseamnă SFIDARE LA ADRESA ÎNSEMNELOR NAȚIONALE. Acest lucru este deosebit de grav. Așa l-am auzit pe unul înfierbîntat care ținea un înflăcărat discurs patriotic. Asta era chiar înainte de a sosi marele conducător de partid. Tot „simpli cetățeni” i-a mai făcut și pe alții, pentru respectivul urlător la microfon toate aceste simboluri naționale fiind simple jucării de care te poți descotorisi de ele în orice moment.
  Mi-am dat seama ce valoare are pentru acești indivizi noțiunile de Țară, de Președinte al Țării și mai departe de toate însemnele și de simbolurile și semnificațiile naționale.
  Mi-am dat seama că cel ce se manifesta în fața mulțimii, sfidînd prin cîntecele compoziție proprie(!), era de o nulitate absolută, vociferînd niște lozinci și „chemări la libertate” pentru care orice om de bun simț s-ar simți jignit. Fiind plătit pentru așa ceva însă, era evident că trebuia să debiteze astfel de aberații.
  Mi-am mai dat seama de altceva, cu mult mai grav decît discursul respectivului individ: toți acei oameni adunați în piață, aduși prin diverse forme de șantaj, mai mult sau mai puțin politic, dar și idioți veniți cărora le face o plăcere sadică să se bage în seamă, mi-am dat seama de Adevărata Valoare a românilor. Sîntem departe de a fi o națiune unită, sîntem foarte ușor de manipulat, sîntem în stare să ne trădăm noi pe noi înșine pentru cîțiva galbeni și cîteva vorbe frumoase. Adevărata Valoarea a noastră este un mare zero pentru că nu știm să apreciem Valoarea și nu ne place să acceptăm Adevărul. Preferăm să plecăm capetele, să spunem „asta este” și „n-ai ce să-i faci” și pentru micile avantaje oferite, materiale sau poziții în ierarhia politică, pentru astea sîntem în stare să ne murdărim cu noroi. Adevărul este că sîntem slabi, sîntem ușor de dezbinat, sîntem ușor de manipulat, și de exact așa ceva profită cine vrea să cîștige bani cu orice preț.
  Să ajungi considerat „simplu cetățean” de către propriul tău popor, conducător fiind, înseamnă lipsă de respect și de lașitate. Pentru că este exact ce sîntem noi Toți, acum. Fie că acceptăm, fie că nu, fie că ne place, fie că nu ne place, am ajuns astăzi să fim lipsiți de orice respect noi față de noi înșine.
  Ciudat este că acum două mii de ani țineam piept unui mare imperiu, fiind neînfricați…

  • Sorin, foarte adevarat ce spui insa, cu un lucru gresesti. Si acum doua mii de ani un prost si-a batut mataranga de tot ce se reusise pana atunci.
   In nemernicia mea, ca un caine turbat…bla, bla, bla.

 2. Auzi da astea le’ai uitat sau fiind iarna, gunoiul tefelist vreme de o luna de zile, zi de zi, nu te’a deranjat in aceiasi piata ca era tefelist? Pana mea Mareane, musti cu pofta din manipulari de fiecare data cand ti’se da ocazia …

  https://www.youtube.com/watch?v=2JgtnWwU1CE

  Ba n’am treaba cu opiniile nimanui, dar dubla masura ma ucide …

  • Bai, Ice, nu era vorba de gunoi, Steagul frate…ala ma seaca. Gunoaie, sunt constient ca raman dupa orice adunatura. Daca-ti mai aduci aminte, dupa parada de 1 decembrie, cand am plecat, era steagul ala aruncat in cosul de gunoi.Ti-am zis si atunci ca ma seaca treaba asta.Adica, plm, vanturi Steagul ca patriotul si mai apoi te caci pe el. Morții lor, era cu stegulete mici..puteau sa le bage dracu in buzunare, oricum erau goale.

 3. Ai un coment prin moderare 🙂

 4. Steagul la gunoi e una. Pe mine m-a enervat cum toti erau in alb, imaculati ca niste dumnezei. Si sunt penali pe linie de partid. Ma enerveaza cum atata multime e prostita cu 50 lei sa-si rupa o zi intreaga. Penmtru ce? Cand ei nu stiu nici in ce tara traiesc ma.

  • Nu e prosteala pe 50 de lei, e mai mult decât asta. E cu bagat in seama, cu promis, dușmanul poporului.opozitia nu le-a promis si nu le-a dat niciodata nimic.Dupa ce ti-a taiat Boc/Base 25%…s-a terminat povestea.

Tu ce zici?