Ce croseteaza omul cu mana lui, handmade se numeste

handmade, proiecte diy

E, io-te că mă aflu în faţa unei mari provocări. Cred că este cea mai importantă provocare de când am început să scriu pe blog. Am de scris un articol mai special, despre handmade. Acum, ştiu că ce scrie omul cu mâna lui, manuscris se numeşte, iar ce croşetează femeia celui cu manuscrisul, se cheamă handmade. Ei bine, în condiţiile în care habar nu am despre amigurumi, arta croşetatului, tehnica şerveţelului şi alte denumiri străine mie, sper să-mi iasă.

După aşa introducere sclipitoare, hai să intru în subiect şi să scriu despre ce e de scris…produsele handmade realizate de cea care-mi stă alături, la bine şi la greu, la bere şi la mici :). Deci, soaţa, pe lângă faptul că mă suportă, se pricepe de minune la lucruri croşetate şi alte chestii ce ţin de domeniul #DIY, aranjamente florale şi alte lucrări din astea ce implică creativitate. Era mişto dacă trecea peste trac şi încerca să-şi scrie singură articolele şi nu mai eram eu pus în situaţia de-a scrie, nu de alta, dar am aşa impresia că trebuie să scriu drăgălaş. Dar na, aşa e în cuplu.

De prea multa vreme amân să scriu despre aceste lucruri, cumva mi-e teamă că nu voi reuşi să mă ridic prin slova mea la nivelul realizărilor ei şi cum ea este perfecţionistă, să nu-mi bat singur cuie în cap.

Hai să nu o mai lungesc că nu e de gumă şi să încep să vă arăt două-trei poze cu realizările ei, restul, dacă v-am stârnit curiozitatea, le găsiţi singuri pe pagina de facebook.

Pagina de facebook are ataşat şi un blog, şi cum doamna a luat treaba în serios, iar realizările ei se înmulţesc, vreau nu vreau, trebuie să mă specializez şi în domeniul acesta. Cât de curând mă apuc să creez conţinut despre spiriduşi din lemn, broşe din fetru şi aranjamente florale. Aşa e’n cuplu, colaborăm…ea cu lucrul manual şi creativitatea, iar eu cu conţinutul şi promovarea.

aranjament floral

Cumva, încerc să pun pozele într-o cronologie relativă, iar prima provocare, a fost realizarea ornamentelor florale de la nunta unor prieteni. Cred că i-a ieşit.

A urmat mai apoi o poşeta din hârtie. Mă declar mândru participant la acest proiect…am tăiat şi împăturit la hârtie de mi-a ieşit pe nas.

geanta plic din hartie colorata

La final, vă las şi preferata Cezarei, fiica noastră. A fost botezata Chiţăilă, si cum Cezara este grijulie, şoricica Chiţăilă, jucăria croşetată, călătoreşte legal, cu centura pusă.

jucarie soricel crosetat

Momentan, în lucru se află o nouă jucărie croşetată, un elefant mov ce va fi postat cât de curând pe AwA Handmade.

Un gând despre „Ce croseteaza omul cu mana lui, handmade se numeste

  1. Multumesc sotul meu pentru promovare. Foarte frumos scris 🙂

Tu ce zici?