As vrea film facut din ele

Heroes_by_Joe_Abercrombie_Wraparound

Printr-o intamplare nefericita, sambata seara, pana sa adorm ascultand comentariul celor de la eurosport pentru ceva tur ciclistic prin Norvegia, am dat din greseala peste un stravechi film cu Burebista…stiti voi, cel mai drept si mai cel dac dintre traci. N-am putut sa-l privesc mai mult de 5 minute. Ori nu mai sunt eu dacofil, ori filmul ala era atat de prost si…n-a fost sa fie.

In alta ordine, am tot vazut prin oras o multime de afise cu filmele anului 2016 si trag concluzia, pripita poate, ca nici americanii nu mai sunt ce-au fost, nu mai au mare inspiratie la facut filme. Trec peste lipsa povestii ce lipseste din toate filmele de la Hollywood, dar nene, vad ca anul acesta apar tot felul de continuari la niste filme prafuite…Independence Day, ceva continuare cu Jason Bourne si chiar ceva cu Star Trek si or mai fi, dar astea-mi vin acum in minte. Si toate filmele aste au superbugete, iar imdb-ul arata rusinos.

Ce sa zic, astia de baga bani in filme, ori sunt slabi si nu vor sa riste ori nu gasesc regizori dispusi sa incerce sa faca si altceva decat efecte speciale. Uite, eu daca eram regizor roman, incercam o ecranizare pentru Abatia lui Dan Dobos. Chiar si cu Pavel Bartos in rolul principal.

Acum, sa tintesc mai sus si la mai multi bani, de eram mare mahar pe la Hollywood, clar, incercam o ecranizare dupa scrierile lui Joe Abercrombie, ca tot sunt la moda filmele astea gen Urzeala tronurilor.

Poate m-am grabit cu dorinta de ecranizare a cartilor de mai sus, dar cine stie, poate nu voi fi dezamagit cum am fost de ecranizarea de la Games of thrones. Pana una alta, pana revine blonda cu dragonii, la ce filme mai priviti?

3 gânduri despre „As vrea film facut din ele

  1. star trek the next generation si renegade 🙂

  2. Se fac acum continuari, reboot-uri, prequeluri etc pentru ca barosanii care baga bani in filme nu mai vor sa riste cu ceva nou, care poate prinde, poate nu; vin cu idei care au prins in trecut, deci (zic ei) sunt verificate si deci isi scot singur banii. Desigur, este o prostie paguboasa, dar na, ei au banii de bagat in filme.

  3. Zice unul: dacii sunt primii şi cei mai tari, dacii au cucerit Europa, dacii erau bomboana de pe colivă şi moţul de pe căcat.

    După cum văd aici, până şi Winnetou şi Old Shatterhand erau daci.

Tu ce zici?