Ce Braco, uite-l pe Guru Grig

O venit prin Romania, pentru ceva sedinte de privit în  ochi, un anume vindecator. Braco. Cu ce rezultate, doar cineva care a participat o poate spune.

Acum, fiecare face ce vrea cu banii lui si 40 de lei cat a costat o participare la sedinta croatului, nu- mi pare mult…se dau bani la vrăjitoare, se cumpara palcebo. 40 lei este pana la urma o suma mica. E ca la film…un popcorn, un suc si ai plecat acasa fericit.

Asa, ca tot l-am pomenit pe Guru Grig, pe vremuri cand exista Tuca Show, invitat, era Gregorian Bivolaru. Intamplator am vazut emisiunea…a fost unul dintre cele mai demente lucruri vazute la tv….efectiv am mancat mobilierul. Din pacate, in filmuletul de mai jos, nu sunt redate si mesajele primite dupa ce Guru Grig a trasmis fericire prin tubul catodic.

 

2 gânduri despre „Ce Braco, uite-l pe Guru Grig

  1. Ba, am simtit asa o stare de bine. serios. ori ca am ras la moaca lui, ori ca ma-m usurat basindu-ma, dar am avut o stare de bine.

  2. Eheheee .. imi aduc aminte ca l’am vazut in direct si adevarul e ca tare bine mi’a facut atunci ca am ras de m’am cracanat. Amu nu mai e la moda genul lui Biv, is astia mai evoluati. 😀

Tu ce zici?