Ce mai cauta romanul pe net primavara

pepeni_dabuleniCând și când, mai dau un ochi și pe la statisticile blogului și implicit pe la termenii de căutare, să văd  ce termeni de căutare, a adus cititorul la mine în ogradă.Ce să vezi, chiar a venit primăvara dacă mă iau dupa termenii de căutare.Încep căutarile pe bază dă hormoni.Da, românii sunt pasionați în general de sex în toate felurile, politică și mașini.Mai jos, căutările lunii martie.

  1. pareri despre audi a6 cu buhnici
  2. geamantane cu flori
  3. violat in puscarie
  4. tabel simpatizanti
  5. prostituate din medgidia
  6. sexi dabuleni
  7. e bine sa-ti faca laba femeia

Acum, că tot se zice să ai grijă de cititorii tăi și să interacționezi cu ei, zic să aduc ceva completări la căutarile lor, nu de alta, dar oamenii poate revin și vreau să găsească și ei un platouaș frumos.

Pareri despre audi a6 cu buhnici –aici cred că este vorba despre un domn ce pierde vremea  pe la metrou, ca-i netul gratuit.Dar țin să-i amintesc că Buhnici nu mai este de actualitate, s-a blazat. Noul guru în domeniu auto este Zoso…la el poți învăța și cum să reacționezi dacă, pe autostradă, în timp ce tu-ți conduci cu 190 km la oră audiul a6, fix în fața ta, se bagă unul în depașire cu 130.Dacă nu mă crezi, ai internet gratuit,la metrou, caută.

Geamantane cu flori -aici, s-ar părea că avem de-a face cu o doamnă.Alo, doamna, dacă nu ați găsit înca, poate vă face cu ochiul, trolerul acesta inflorat., dar vă garantez că hainele stau la fel de bine și într-un geamantan fără flori.

Violat in puscarie -mă băiatule, mă, ce-ai făcut mă, te interesează treaba asta cu violul la pârnaie? Ce-ai îngropat mă, în grădină, mă tâlharule, ai căutat doar din curiozitate, ori pe tine chiar te mănâncă’n ochiul lui Sauron?

Tabel simpatizanti -aici, chiar avem ceva politic…nu mă bag.

Prostituate din Medgidia -uite domne, aici avem un domn elevat, cu școală, nu un boschetar ce vrea să meargă la curve în Medgidia.Bravo, dom’le, asta înseamnă civilizație și respect pentru prostituate.Da, doamnelor prostituate din Medgidia, dacă prin absurd aveți parte de un client, domn bine și respectuos, să-i transmiteți salutări din partea mea.

Sexi Dabuleni-lumea știe că oltencele sunt fierbinți, implicit sexi, dar intuiesc unde băteai tu, așa că, mă gândesc că era mai indicată o căutare după termenul ‘fete dăbuleni‘ secțiunea foto și-ți alegeai, sau și mai simplu, dacă aveai alte gânduri, urmai metoda domnului de la Medgidia.

E bine sa-ti faca laba femeia-mă băiatule, tu nu cumva ești ăla care, mai prin vară, aveai curiozitați despre cum se face laba corect și ejacularea in apa de mare? Vezi că ti-am raspuns aici la curiozitățile de atunci.A, nu ești tu. Bine,nu știu dacă căutarea ta era constatare sau întrebare și aștepta un răspuns, dar mă gândesc că în loc de labă, care fie vorba între noi, tot malachie se numește, iar pe lângă riscul de pedeapsă divină(intraba-l pe popa) nu scapi nici de orbire.Eu zic că e mai bine să-ți facă femeia mancare…ieși mult mai câștigat, nu de alta, dar ai și tu două mâini. Bine, dacă esti ciung de ambele mâini, se schimbă treaba, atunci,chiar si din partea popii vei avea dezlegare.

Tu ce zici?