Cand pisica nu-i acasa, ne destrabalam

Dupa ce femeia a reusit si l-a trecut pe barbat prin inel, singura teama ramasa, este aceea de-a nu-l lasa singur. Nu de alta, dar instinctul de pradator suprem al barbatului nu moare, sta camuflat in savana interioara, iar cand prinde ocazia, loveste. Si cum sunt singur cateva zile, din tufisurile sufletului, barbatul primordial, a scos capul, s-a uitat stanga-dreapta, si a exclamat: Yes, ne destrabalam!!!!

Si cum munca e munca, ziua de ieri parca nu se mai termina. Cand intr-un final a luat sfarsit, am plecat grabit catre casa. Eram hotarat sa fac ce face orice barbat cand prinde cateva zile singur, fara nevasta. Asa ca, ajuns acasa, pentru inceput, mi-am pus un paharut mic de votca…sa-mi sclipeasca ochii. Asa faceam in burlacie 🙂 L-am baut in timpul in care s-au prajit cartofii.

Apoi, cu un castron mare de cartofi prajiti, impodobit cu un mare carnat de la garnita, m-am cocotat in mijlocul patului si m-am uitat la Discovery . Pe la noua seara, in timp ce priveam ceva cu feline mari, am adormit.

Un gând despre „Cand pisica nu-i acasa, ne destrabalam

  1. Si cand te’ai trezit … era dimineata! 😀

    Povestea ta, seamana cu un banc sec si vechi ….

    „Un rocker ajunge seara acasa, unde nu isi mai gaseste consoarta … necajit foc si rupt in cur de bani, bea un pahar cu apa, isi trage o laba, da un cap de perete si exclama cat il tineau bojocii:

    ALCOOL, SEX, DROGURI … asta da viata de burlac, ma doare in bacheti!”

Tu ce zici?