Cand nu vezi padurea de copaci

Ce zgarii azi pe peretii blogului nu are legatatura nici cu copaci si nici cu padure, era doar un fel de-a spune ca, desi stau destul de bine la capitolul vedere periferica, mai am momente cand ratez esentialul…adica, la fel ca in proverbul ce spune ca nu vezi padurea de copaci, tot asa  si eu, cu ochii la stalpul ce sustinea un cos de gunoi, nu am mai vazut cosul.

Si nu am dat cu capul in cos, nu, ca capul era bagat in masina…am dat cu masina in cosul de gunoi. Stati linistiti, nu a patit cosul nimic. In schimb, Fordulica si-a facut o mica buba.

Pacat ca a crapat vopseaua si e posibil ca in timp pe acolo sa intre rugina….macar de-o loveam mai central putin, mai in O, ca acolo aveam sanse sa o indoi mai tare dar nu mai crapa vopseaua. Acolo o indreptam repede, fara a ramane semne…asa, pe armatura aia e mai nasol, deci, asa ramane.

8 gânduri despre „Cand nu vezi padurea de copaci

 1. Luale’ar dracu sa le ia de cosuri puse pe stalpi ca si eu era sa plesnesc masina la Lidl Titan, pentru ca fiind sub raza vizuala si tu cu ochii pe stalp cand iti dai seama ca ai lovit cosul ala montat pe stalp deja e prea tarziu! La mine norocul a fost ca dadeam foarte foarte incet si spatele iar cosul pacii era din plastic, asa ca abia l’am atins si nu mi’a provocat daune.

  Imi pare rau ca nu ai fost la fel de norocos!

 2. a, păi chestii d-astea sunt uzuale. eu le pățesc de mașina din spate. din fericire, mașina din spate e dacia mea :))

 3. Mama lor de cosuri, si asa le pun astia degeaba. Am vazut unele misto in Bacau acum ceva ani pe o starda fara pietonala, din doi in doi stalpi pe o iesire, oare cine punea gunoi acolo, trebuia sa opresti masina si sa pui gunoi, plus ca oprirea era interzisa… noaptea mintii :))
  Lasa ca se indreapta usor si aia chiar daca e pe armatura, o duci la unii de se pricep pe bune, au o chestie cu electromagnet si o trag usor de la margine catre centru, vopseaua e usor de reprodus in ziua de azi, ai scapat ieftin, fii optimist si pune senzori de mers inapoi 😉

  • Nu ma apuc s-o indrept, asa moare. La mine e important sa mearga, nu-s pasionat de partea estetica prea tare. Senzori de parcare…neah, n-am probleme la mersul cu spatele, la munca bantui cu o duba.

 4. Meh, voi ati trebui sa incepeti sa conduceti si mai ales sa trebuiasca sa parcati mai des prin tari straine, cat mai la vest posibil si n-o sa va mai stresati atat de fiecare zgarietura.

  • Nu-mi fac probleme, am zis si mai sus, sa mearga masina…Teama asta de-a nu zgaria masina cred ca tine de mentalitatea saracului. A,i-am julit putin vopseaua…daca o vand nu-mi mai iau banii pe ea. Desigur, exista si varianta cealalta…boss, da e julita aici…o caruta de bani s-o vopsesc…si pe urma se vede…

Tu ce zici?