Când hainele rămân mici

Se întâmplă uneori să realizezi că ți-au rămas hainele mici. Dacă esti adult, hainele răman mici pe orizontală, că pe verticală e mai greu să-ti rămană mici, eventual, cu trecerea timpului, chemarea pământului se face simțită și hainele iți răman mari. Bine, nu e panică, trecerea o vei face cu un rând de haine noi, se vor îngriji urmașii să ai parte de niște haine frumoase, așa cum aveai in momentul in care ai zis DA in fața popii. Și atunci, chiar nu mai conteaza dacă hainele sunt mari sau mici.

De multe ori, faptul ca hainele rămân mici se datorează și mișcării, acest dute-vino la frigider, deși recomandat de medici si nutriționiști, ar trebuii să ingrijoreze. Lucrurile se schimbă radical când, odată cu trecerea timpului, rămân mici hăinuțele copiilor. Acesta este un semn că plodul are o dezvoltare armonioasă. Semnul acesta l-am primit in weekend-ul ce tocmai a trecut. Fiimea a trecut la varianta 2.0 si cum anul trecut de ziua ei am cumpărat o ședință foto la un studiou, tot așa și anul acesta, am repetat isprava și vrem să repetăm in fiecare an această acțiune.

Si cum soața este foarte atentă la momentele acestea artistice, s-a pregătit din timp cu ținutele pentru ședința foto…dar când copilul crește sub ochii tăi nu percepi schimbarea, ajungi in momentul in care realizezi că hainele purtate de copilul tău in vară, acum sunt mici. Nu e panică, are plodu destule haine, dar ca totul să fie perfect și parcă pentru a-și bate joc de toată pregătirea noastră, in sera  dinaintea evenimentului, latura artiscă a copilului a ieșit la iveală, umplândune pe noi de mândrie și pe ea de culoare. După ce a colorat cu o cariocă hainele de pe ea, a trecut la nivelul următor…body painting..pe față, pe gât in urechi și pe burtică.

Așa că, oameni buni, când hainele pentru copii raman mici, este cazul să vă bucurați, hainele sunt unitatea de masură a dezvoltării lor.

haine copii,body painting copii

Tu ce zici?