Calea regilor, un fantasy de Brandon Sanderson

carte calea regilor,fantasy,Poate cea mai asteptata aparitie a genului fantasy a anului 2015, dupa volumului sapte din Roata Timpului, cele doua volume din Calea Regilor scrise de Brandon Sanderson au ajuns ieri si la mine.

Am aflat despre Brandon Sanderson cumva intamplator, dupa ce am fost fascinat de saga Roata Timpului si am aflat ca Sanderson este cel ce finalizeaza Roata Timpului lasata neterminat de Jordan. Lumea zice despre lucrarea lui ca ar fi peste cea a lui Robert Jordan, dar asta ramane de citit. Un lucru insa este cert, intr-un top personal al genului fantasy, Brandon Sanderson urca si are sanse reale de-a ajunge in primi trei autori preferati.

Sanderson isi vrajeste cititorii de la primele pagini si are talentul de a-i mentine in aceasta stare pana la final. Cei care il cunosc deja pe autor si pasionatii de literarura fantasy vor parcurge captivati ultimele  pagini si vor astepta cu sufletul la gura urmatorul volum, lucrul acesta intamplandu-se si cu mine dupa ce am citit Ultimul imperiu.

Acum, dupa ce am citit primele doua capitole din Calea Regilor, sunt foarte incantat si urmeaza sa cam lipsesc o vreme de pe aici, nu de alta, dar cand dau peste o carte buna, renunt la alte activitati si ma dedic total lecturii, iar Calea Regilor este o carte buna.

Tu ce zici?