Cabina de proba cu oglinzi la H&M

Am fost saptamana trecuta cu soata, prin magazinul Unirea. Avea primita de la colege, de ziua ei, da, multumesc, sa-mi traiasca!! o rochie ce nu-i venea chiar perfect si am fost s-o schimbe. Cum e si normal, am intarzaiat, asa ca, m-a asteptat la racoare, in H&M.

Si daca tot era acolo, era pacat de dumnezeu sa nu cumpere ceva. Si cum nu mi-e rusine sa intru cu nevasta intr-o cabina de proba, am intrat in cea mai tare cabina de proba care exista. Daca as fi in locul celor de la H&M, as breveta treaba asta…cabina de proba cu pereti oglinda. Bestial. M-am destrabalat in ultimul hal…la plecare, prin magazin, exista ceva tablete unde cine vrea lasa calificative pentru personal, magazin, bla,bla…Le-am lasat si eu un mesaj in care le-am laudat cabina de proba de la etajul 1. E singura cabina pe partea dreapta, repet, e bestiala.

Asta a fost cea mai misto sedinta de shopping…In fine, am mers si in magazinul in care trebuia schimbata rochia, a gasit ce cauta, mi-am luat si eu un tricou si am plecat acasa.

Acum, fetele dorm, dar cand se trezesc, am aflat ca in Oraselul Copiilor inca mai exista o sala a oglinzilor, de fapt, ceva labirint cu oglinzi. O sa o duc pe Cezara, sa vad ce fata face.

 

Tu ce zici?