Buna dimineata pe anul asta

Daca ar fi sa ma iau dupa soarele vesel ce-mi bate in geam, primii zori ai lui 2018 ar fi promitatori si datatori de speranta. Nu ca mi-as fi pierdut optimismul dar, de ceva vreme, am devenit mai atent la reclame si nici in semne nu mai cred….deci, precautie.

In fine, a mai trecut un an, 2017. Daca ar fi sa-l caracterizez, ciudat cred ca ar fi cuvantul cel mai potrivit. Cu bune, cu rele, anul 2017 a fost asa cum am spus un an ciudat. Nu ma plang, am avut si ani mai prosti. Una peste alta, asa cum fac de obicei cand vorbesc cu cineva despre un anumit loc/lucru ce nu poate fi descris cu exactitate, pun intrebarea: Vrei sa repeti experienta? Deci, as retrai anul 2017? Si raspunsul clasic: Bah, a fost misto, dar nu m-as intoarce…uite, a venit deja 2018 si avem treaba in el.

Lume, buna dimineata pe 2018! Vedem ce o fi, cum o iesi, timpurile trebuiesc traite. Am tras niste mici concluzii din anul trecut si daca reusesc sa fiu atent la ele, cu toate problemele cotidiene, sper ca la final, 2018 sa fie un an bun…macar la fel de bun ca 2017.

2 gânduri despre „Buna dimineata pe anul asta

  1. La Multi Ani , de zorii noului an! Traiesc aceleasi sentimente ca tine dupa ce am iesit dimineata cu cafeaua si tigara pe balconul vecin cu al tau :)) … ca sa ma bucur de razele astea misto de soare si mai ales linistea ce in sfarsit s’a asternut. 🙂

    Anul asta sunt mai pesimist ca niciodata cand ma uit inainte … dar cum altadata am fost optimist si nu mi’a prea iesit ce speram, poate si anul asta o sa fie exact invers! :)) In rest da … 2017 si mie mi’a fost tare greu sa il definesc, da cred ca ciudat e un cuvant bun!

    Sanatosi sa fim … asta iti doresc tie si celor dragi tie pe care m’am bucurat sa ii cunosc! In rest … om vedea noi ce o mai fi! 🙂

Tu ce zici?