Bujumbura, Burundi, acum 22 de minute

Mama, la ce titlu am tras cu siguranta se vor increti frunti si se vor ridica sprancene si intrebari…Ce dracu s-o mai fi intamplat si in Bujumbura? Alt atac?

Da…acum 22 de minute, in Bujumbura, capitala statului Burundi, un tip inarmat cu un Mac OSX a incercat un murdar atac asupra contului meu de facebook.

Ce oameni frate!!! bine ca nu a reusit atacul ca aveam si recolta de la farmville netreierata…paguba de doua ori. Noroc ca baietii lu Zuckerberg s-au sesizat si mi-au trimis mesaj cum ca mi-au blocat contul pana la elucidarea cazului. Am fost nevoit sa schimb parola…sper sa nu o uit ca e mai complicata decat cea care a rezistat atacului. Voi, ceva probleme cu atacurile asupra contului de facebook? Nu de alta, dar cred ca atacurile astea sunt asa…la ghici, ca nu cred ca s-a trezit bujumburezul si a zis: Marian Manea….i-a sa-i sparg eu contul de facebook si pe urma mai vad ce fac…

In alta ordine de idei, cu ocazia asta, mi-am amintit de celebra sceneta de la Vacanta Mare

io, mi-au Brundi, sa te oftic pe tine…

Du-te dom’ le…Burundi nu exista…

Ba exista, e’n Africa…este ca te oftici?

Nu prea reusesc sa dau de filmulet si acum chiar nu am chef de Vacanta Mare(am de strans recolta de la farmvile) dar daca nu uit, maine fac un update.

6 gânduri despre „Bujumbura, Burundi, acum 22 de minute

  1. pai aia voiau recolta de la farmville, ma, ca le era foame…

  2. Asta e, daca ai succes devii international si atunci apar probleme 😉

Tu ce zici?