Bifat inca o editie la Festivalul International de Statui Vivante

Pentru cine n-a vazut sau vrea sa revada, artistii participanti la  Festivalul International de Statui Vivante 2018 mai pot fi vazuti doar azi si maine, in Parcul Herastrau, la Roata Mare. Vineri si sambata statuile vii au fost prezente in parcul IOR. Nu stiu cum au decurs prezentarile vineri, probabil ploia le-a dat peste cap planurile. In schimb, ieri, vremea a fost buna…deci, am bifat inca o editie a Festivalului International de Statui Vivante.

Editia de anul acesta se numeste  “Strigătele Parisului” si aduce in spectacol o multime de vanzatori ambulanti ce aglomerau strazile Parisului la sfarsit de secol XVIII și începutul secolului XIX in interpretarea actorilor de la Teatrul Masca. Cumva, si participantii internationali au fost aproape de subiect, fapt ce a dat o cursivitate evenimentului. Si daca tot am pomenit de internationali, anul acesta ne-am reintalnit cu unul dintre cei mai tari actori din zona asta a teatrului stradal…JOHNman, un neamt autodidact in genul acesta de spectacol. Omul e atat de bun incat este singurul actor care a castigat de doua ori Campionatul Mondial de Statui Vivante. De data asta, omul ce m-a fascinat acum doua editii, a venit cu cel mai de succes personaj al sau, CANDYman.

I-a oferit Cezarei o mica lectie de interpretare si, bineinteles, o bombonica.

In rest, ce sa zic…misto, mi-a placut si vreau sa mai merg. In alta ordine, fii’mea a percutat foarte bine la interactiunea cu genul acesta de teatru si ma gandesc serios sa caut ceva cursuri. Au ceva cursuri la teatrul Masca , ramane sa ma interesez si sa vedem ce iese. Aia e, mergeti si n-o sa va para rau.

 

3 gânduri despre „Bifat inca o editie la Festivalul International de Statui Vivante

  1. Desi la doi pasi de mine, habar n’am avut si sincer, imi pare tare rau! Am fost prins cu altele, astept editia de anul viitor …

Tu ce zici?