Berea Viru-cand te fura ambalajul

Berea Viru este din Estonia si in afara de faptul ca e o bere banala, usor dulceag-amaruie si cu aspect de bere trezita dupa ce o pui in pahar, prima si cea mai mare calitate a acestei beri, este ambalajul. Adica, o sticla ca un turn, o piramida octogonala cu aspect de vaza. Pe eticheta scrie destul de mare: Premium Estonian Beer si nu vreau sa stiu cum sunt berile ne-premium din Estonia. Mint acum, daca am ocazia, cu siguranta voi testa si alte beri din Estonia…poate gasesc o bere mai proasta decat berea Balea ­čÖé

A doua chestie care te pacaleste la berea Viru, este cantitatea. Daca nu ai citit eticheta, cand o deschizi si o pui in pahar, vei constata ca bererea are, decat 300 ml. Aia e, partea buna la aceasta cantitate mica este ca nu apuca sa se incalzeasca si ai o vaza disponibila mai repede.

Concluzie finala, am testat, a fost acceptabila, am ramas cu un gust relativ placut dupa ea, dar a doua oara nu mai dau aproape 8 lei pe berea Viru…..S-o mai testeze si altii, eu mai am cateva dubioase prin frigider.

 

 

4 g├ónduri despre „Berea Viru-cand te fura ambalajul

  1. Felicitari ca te ti de treaba! Eu inca nu reusesc, iubesc atat de mult berea, ca nu ma las nici cum induplecat sa fac experimente cu ea … de teama dezamagirii! :))

  2. uite ma, bere de radacina, root beer. aia merita o data la luna 6 lei.

    http://francisc.org/ce-mai-testat-de-mancat-si-baut/

Tu ce zici?