Berea Viru-cand te fura ambalajul

Berea Viru este din Estonia si in afara de faptul ca e o bere banala, usor dulceag-amaruie si cu aspect de bere trezita dupa ce o pui in pahar, prima si cea mai mare calitate a acestei beri, este ambalajul. Adica, o sticla ca un turn, o piramida octogonala cu aspect de vaza. Pe eticheta scrie destul de mare: Premium Estonian Beer si nu vreau sa stiu cum sunt berile ne-premium din Estonia. Mint acum, daca am ocazia, cu siguranta voi testa si alte beri din Estonia…poate gasesc o bere mai proasta decat berea Balea 🙂

A doua chestie care te pacaleste la berea Viru, este cantitatea. Daca nu ai citit eticheta, cand o deschizi si o pui in pahar, vei constata ca bererea are, decat 300 ml. Aia e, partea buna la aceasta cantitate mica este ca nu apuca sa se incalzeasca si ai o vaza disponibila mai repede.

Concluzie finala, am testat, a fost acceptabila, am ramas cu un gust relativ placut dupa ea, dar a doua oara nu mai dau aproape 8 lei pe berea Viru…..S-o mai testeze si altii, eu mai am cateva dubioase prin frigider.

 

 

Marian Manea

4 Comments

  1. Felicitari ca te ti de treaba! Eu inca nu reusesc, iubesc atat de mult berea, ca nu ma las nici cum induplecat sa fac experimente cu ea … de teama dezamagirii! :))

Tu ce zici?