Bataie pentru performanta

lupte mma,sala mmaCa tot este scandal din plin pe tema Anei Maria Olaru si a batailor luate de sportivi, zilele astea am gasit un baiat ce era hotarat sa caute gloria, chiar cu riscul bataii. Stia la ce se baga, stia ca bataia este singura lui cale catre castig si faima.

Eram mai alaltaieri pe la Electromacnetica cand am fost abordat de tanarul respectiv.

-Buna ziua, aveti idee pe unde este sala de MMA?

Nu stiam ninic de sala MMA prin Rahova, iar in incinta Electromagnetica, stiam doar o sala de fitness, dar tipul intrebase si acolo si era tot nelamurit.

Cum de felul meu ma bag in vorba, l-am mai intrebat una-alta si chiar i-am recomandat sa se apuce de singurul sport de contact ce mie mi-ar placea sa-l practic de nu mi-ar fi lene. Krav Maga.

Omul nostru se documentase, stia ca nu prea sunt gale krav maga si mi-a marturisit sincer ca el vrea sa castige ceva din sportul asta si cele mai facile castiguri, in acest moment vin din MMA.

L-am felicitat pentru hotarare si l-am intrebat:

-Frate, da nume de scena ai, ti-ai gasit un nume sonor…cum te cheama?

-A, nu m-am gandit…Ion ma cheama.

-Frate nu e bine, pai cum crezi ca suna in gura lu’ Michael Buffer numele Ion? Ai nevoie de un nume sonor, de brand, intelegi? Uite, ca tot are legatura cu Ion, zic sa-ti zici AluRebreano, asa, french style..

-Da…Alurebreanu…suna bine. Merci.

In concluzie, daca sunteti pasionati de lupte mma, numele acesta, Alurebreano, este de retinut, nu de alta, dar tipul asta avea ceva in ochi…avea hotarare.

Tu ce zici?