Banciu injurat in direct

Stau si ma intreb cateodata, cum dracu mizeria asta de fotbal romanesc mai reuseste sa nasca atatea patimi. Cum de reusesc niste desculti care nu-si nimeresc gaura curului cu ambele maini sa proasteasca niste oameni despre care-ai spune ca au mai multa vacanta decat are un fotbalist scoala.

radu-banciuAzi la radio, Radu Banciu facea o analiza destul de pertinenta despre meciul dintre Astra Giurgiu si ASA.

Intra un suporter rapidist in direct cu Banciu si discutia se canalizeaza pe Sumudica si pe faptul ca  Steaua FCSB a ajuns sa castige titlul ajutata de „daruirea” lui Sumudica, in conditiile in care dupa primul tur al campionatului, echipa ciobanului avea un avantaj imens fata de ASA.

Dupa ce se termina discutia, cam la un minut, intervine inca un ascultator…

Sugi pul@ la toti stelistii

Asta a fost interventia mirobolantului suporter stelist. Cat de mic si de idiot sa fii incat sa ajungi sa suni la radio sa-l injuri pe omul ala care-si face treaba, asa cum stie si cum poate.

Probabil ca seara, sau poate imediat dupa interventia radiofonica in care a reusit performanta sa intre cu   Radu Banciu in direct si sa-l injure, boul asta a inceput sa-si sune prietenii si sa se laude cum a reusit el sa-l injure pe Banciu. Adevarata fapta de vitejie.

Oare nu cumva o parte dintre suporteri sunt mai „fotbalisti” decat amaratii aia care alearga dupa minge? Sincer, daca eu as fi suporter stelist, mi-ar fi rusine cu asa confrate.

Un gând despre „Banciu injurat in direct

  1. Mie nu-mi place fotbalul. :))

Tu ce zici?