Asa, de Craciun…

Dimineata am trecut cu doamna pe la punctul de ridicare elefant de la N. Grigorescu. Cand am comandat, nu stiam inca de noul punct de ridicare deschis si mai avantajos, pe Camil Ressu 12, mai in drum si fara a mai fi nevoit sa compostez o calatorie de metrou.

O alta chestie observata la elefant este inlocuirea vechilor ambalaje din carton cu niste plase din plastic. Branduite si astea, dar destul de dubioase, par a fi de-o singura marime, iar daca ai doar o carte doua in ea, pare ciudata…se tot balangane produsul pe acolo. Nu stiu cum livreaza in tara prin curier, sper ca nu tot la punga transparenta, nu de alta, dar si curierii e oameni.

In fine, cred ca ne-am grabit cu comanda respectiva, nu de alta, dar azi mi-a venit notificare asta si din ce zic, era treaba…faceam reducere si la cartela de metrou 🙂

Salut, Astăzi am activat o campanie importantă, Christmas in July – pana la 80% reducere la mii de produse: ceasuri, cărți, parfumuri, produse cosmetice și multe altele Ofertele sunt active până pe 26 Iulie, 23:59

Aia e, oricum, cel putin pe carti, ca doar asta iau de la ei, gasesc reduceri mai tot timpul, dar campania asta e geniala…stiu cel putin o persoana ce s-ar bucura teribil de asa ceva. Bine ca nu stie sa citeasca inca, nu de alta, dar zilele trecute incepuse sa-mi povesteasca despre ce vrea ea sa-i aduca Mos Craciun.

Mai jos, si bannerul campaniei…șo pă el!!

4 gânduri despre „Asa, de Craciun…

  1. ma bucur ca mai cumpara oamenii carti. sii-am vazut destui tineri care sa le si citeasca. si nu vorbesc de d-astea gen „citejte coielio ca e marpha”, ci fel de fel. inainte erau cu totii cu nasul in telefoane, acum ii vad 3 pe telefon, 2 pe carti. ceea ce ma bucura.
    numai ca ma deranjeaza pretul lor. sunt destul de scumpe cartile. adica 50-80 lei o carte? hai, da-o0ncolo, ca e prea de tot. la 20-30 lei se cumparau mult mai multe. dar asta inseamna disparitia editurilor, ucise de tehnologie.

    • Ma, cine vrea sa citeasca, da bani…cititul este pana la urma o pasiune, iar pasiunile nu prea sunt gratis…Pretul unei carti este in medie 30-50 lei, ca mai sunt si unele edituri de vor sa scoata parleala, asa cum a facut nemira cu Dansul Dragonilor, de l-au lansat cu 120 lei, dar na, rula deja urzeala tronurilor si probabil si drepturile au fost destul de consistente.

  2. Vremurile astea ne-au pus capac, citesc numai documentatii si carti tehnice, o carte adevarata spre rusinea mea nu am mai citi de ani buni, noroc ca am citi pe vremuri la greu tot ce-mi pica in mana 🙁

Tu ce zici?