Am fost la pensiunea Ana din Vistisoara

Incepusem sa scriu articolul asta, un fel de recenzie pentru Pensiunea Ana din Vistisoara, anu trecut. M-am luat cu altele si a ramas nescris. Cum lucrurile nu cred ca s-au inrautatit de cand am fost eu la pensiunea Ana,  Ana Bed And Breakfast cum este pensiunea inregistrata prin site-urile de promovare, zic ca e bine daca-l public acum. 

Pentru ca an de an, in cea mai lunga noapte a anului sarbautoresc impreuna cu prietenii din Clubul Ursul Trubadur intalnirea anuala, anul trecut, evenimentu s-a tinut asa cum am zis si mai sus, la pensiunea Ana din Vistisoara/Sambata de Sus. Ne-am adunat gasca mare, cu multi copii si am reusit sa umplem ochi intreaga pensiune. Nu mai intru in detalii cu ce am facut noi pe acolo, ne-am simtit bine si, pana la urma, articolul acesta este o promisiune de promovare pentru ca totul a fost ok.

Dincolo de faptul ca mi-a placut foarte mult pensiunea atat ca amplasament dar si ca ordine si curatenie, cel mai mult mi-au placut gazdele. Au o poveste foarte misto in spate. Alexandra este o tipa din Bucuresti plecata la munca afara. S-a intalnit cu un englez, s-au casatorit, au mai bantuit putin prin lume si s-au intors in Romania unde au construit pensiunea Ana de care se ocupa impreuna.  Asta asa, pe scurt….pe larg, sa-i intrebati voi ca sunt foarte volubili.

Parca am mai zis pe aici cum cataloghez eu locurile: nasol, ok, misto, as mai merge. Daca ar fi sa cataloghez experienta de la pensiunea Ana,  ratingul ar fi as mai merge
Ana Bed And Breakfast, Sambata de Sus, Romania

*Mi-am amintit de articolul asta pentru ca m-a atentionat google ca o fotografie de-a mea facuta la Pensiunea Ana a fost gasita utila de mai multi utilizatori.

2 gânduri despre „Am fost la pensiunea Ana din Vistisoara

  1. Tot acolo iti pot recomanda eu o pensiune la ani lumina de ce ai gasit aici! Mancare neaosa, cazare de 5 stele, gazde de ale locului cu suflete mari … cine vrea acolo o vacanta la bani buni si conditii de vis, sa dea un semn si ii indrum cu cel mai mare drag! 😉

Tu ce zici?