Am fost la mare

Ce faceti flacai, cum merge treaba cu vipia? Mai rezistati? Da?! E bine. Bun…pai week-end-ul ce tocmai a devenit istorie, am fost la mare. La Marea Neagra, dar partea bulgareasca…As fi mers la partea turceasca, dar n-a fost timp…alta data.

Nu mai povestesc cum e la mare, am mai povestit aici, am fost tot la Krapets, asa ca, in afara de caldura si multa lume, din ce in ce mai multa lume, plaja de la Krapets, e neschimbata. Legat de experienta recenta, doua lucruri: mi-au intrat doi copilasi in cort si au sarit pe saltea pana am reusit si am dormit eu cu sotia, pe o saltea desumflata. Domnisoara ce a sarit pe saltea, a avut una buna, a dormit bine. Nu-i panica, cumparam o saltea noua, eventual si mai mare.

Cel de-al doilea lucru, tine de natura si incredibila forta de regenerare a acesteia. Adica, padurea de la marginea plajei din Krapets tine si de umbra dar si de wc. E, padurea asta a avut nesimtirea de-a creste  si-a deveni un hatis impenetrabil. Au ramas putine locuri prin care se poate intra mai in adancul padurii, iar aceste locuri, tind sa devina impracticabile…lumea se caca din ce in ce mai aproape de liziera. Cred ca e ultima oara cand mai merg la Krapet s-a  campez wild. Exista camping, exista si posibilitati de cazare  in Krapets.

Acum, ca tot am povestit de mare, am rezolvat si o dilema.Saptamana trecuta am tot fost pe la Pitesti. Si am tot depasit diversi cetateni ce se intorceau din vacanta. Cei mai multi, polonezi. Si aveam o dilema, nu existentiala, dar dilema…Polonezii astia vin de la mare de la noi sau de la mare de la bulgari? E, cred ca veneau de la bulgari…ca am vazut in vama, doua masini cu numar de Polonia.

4 gânduri despre „Am fost la mare

  1. Polonia are chiar si un fanclub ROMANIA! 🙂 Multi vin de din nostalgie, pe vremea lui Ceasca, era invazie si au ramas cu dragul asta de neinteles pentru Romania! :))

    In rest, povestea ta a fost inca una din categoria: ce’i frumos nu tine mult … sau mai exact pana afla toti talibanii, ca de acolo s’a dus dracu.

  2. Buna treaba! Inclin sa cred ca sunt singurul care nu a fost la bulgari de cand e all inclusive, bine tranzit am mai facut, da chitit pe ei nu. Pe vremuri faceam bisnita si de atunci mi-a ajuns, plus ca am avut si cateva episoade prin tranzit, cand era haos maxim in Bulgaria si asta a fost ultima impresie si cu ea am ramas :)))

Tu ce zici?