Am făcut curățenie pe facebook

Nu mă omor după rețelele sociale, am mai scris că in lista mea proprie și personală de facebook, am un procent destul de mare de persoane cunoscute și în viața reală.Ieri , am dat stergere unor prieteni si unfollow unor grupuri de facebook. Mă săturasem de invitații la table și alte jocuri idioate din partea prietenului, unuia de era prieten cu un fost coleg de job de-al unui coleg de facultate.

La partea cu grupurile, aici recunosc, singur m-am băgat in ele, dar m-am săturat să tot primesc pornoșaguri, mai ales de pe grupul add me, unde, am făcut si 2-3 raportări către facebook…pe motiv de poze cu minori.

Fără prea mare părere de rău, i-am dat unfollow si lui Arhi, dacă pe blogul lui citesc aproape zilnic, pe facebook, de-și distribuie foarte multe lucruri interesante, are momente când   spămuiește la greu cu tot felul de buci și țâțe.

organizare

 

 

 

Booking.com

Marian Manea

5 Comments

  1. Tot arhi se plange de continut furat, cand el pune pe pagina tot felul de videoclipuri…fara sursa, bineinteles. Asa facea si prostul de Badea – sursa: internet

      • E ca si cum cineva iti fura masina si cand politia te intreaba de unde ti-a furat-o tu ii zici ca de pe planeta Pamant, asta in loc sa ii zici zona exacta de unde ti-a fost furata.

Tu ce zici?