Am aflat ce este Statul Paralel

Bai, probabil ca mai sunt multi oameni in tara asta care se intreaba ca si mine: Ce este Statul Paralel? Nu mai stiu cand am auzit prima oara de Statul Paralel si cine l-a scos la lumina. Un lucru este cert, Statul Paralel, exista. Bine, pana acum nimeni nu a stiut sa-mi explice clar ce este statul paralel. Si am intrebat pe toti cei pe care i-am auzit folosind aceasta denumire. Bai, nimeni nu a reusit sa-mi dea un raspuns nu exact, macar multumitor. Asta pana ieri cand intr-un final, am aflat ce este Statul Paralel.

Mai oameni buni, omul asta, Ionut Sibinescu, senator ALDE de Mehedinti,  a reusit sa-mi explice in 50 de secunde ce este #statulparalel.  Asta om politic…coerent, punctual..scurt si la obiect.  Bag mana in foc ca-i si onest… In fine, sa-i dea Dumnezeu sanatate si alegatorii inca un mandat ca-l merita din plin!

Frati romani, daca Statul Paralel ar exista, pe boul asta, l-as pune Rege! Vai de capu’ nostru, nici umorul nu mai are farmec cu asa oameni…

 

5 gânduri despre „Am aflat ce este Statul Paralel

  1. Hai ca te luminez eu cu ce-a zis Iohannis:
    „Este doar o invenţie a PSD ca să-şi motiveze demersurile antijustiţie. În România e un singur stat şi pe acela îl reprezint eu”
    Dom’le de cand am citit asta nici ochelari nu-i mai folosesc si beau doar ceai de papadie.

  2. Din păcate, nu e singurul bou. Sunt mulți care încearcă să pară inteligenți. 🙂

  3. deci s-a coagulat. sa-mi bag plua, mi-e rusine ca idiotii astia sunt din judet cu mine…

  4. Pentru votanții lui, omu’ ăla e extrem de inteligent. N-ai văzut cum a fost la miting?

Tu ce zici?