Adidasii de la GriSport

adidasi-gri-sportSunt ani buni de cand adidasii si bocancii de oras mi-i cumpar de la GriSport, direct din magazinul lor din zona Aparatorii Patriei.Prima pereche de bocanci grisport, am cumparat-o prin 2006, cand nu aveau decat magazinul de la subsol,unde baza erau  produsele  „neconforme” pentru clientul italian,cand spun neconforme ma refer la faptul ca aveau o cusatura aiurea sau pielea putin incretita.

Chiar si cu defecte, produsele lor erau cu mult peste ce se gasea pe piata, acum existand posibilitatea de-a →cumpara incaltaminte Grisport chiar si de la emagm, fara a avea probleme cu marimea…sunt foarte corecti in privinta aceasta.

Azi le-am facut din nou o vizita si mi-am cumparat o perche noua de adidasi.De un  model asemanator am tras ca un caine doi ani si ceva,pana au cedat niste cusaturi,acum retrasi la pensie,adidasii inca ma mai servesc pe la  tara…nespalati si neintretinuti.

Adidasii din imagine au costat 315 lei, dar merita…talpa vibram,sistem block-up pentru siguranta gleznei si o greutate care-ti da  siguranta ca i-ai facut testiculele amigdale unuia care te supara.Singurul lor defect este acela ca-ti creste consumul de carburant daca conduci incaltat cu ei si asta datorita talpii rigide.

Un alt mare avantaj observat de mine, este acela ca nu se imput foarte repede, avand un sistem de ventilatie destul de bun si cand spun lucrul asta stiu ce vorbesc,eu avand o problema cu transpiratia picioarelor.

Oricum, nu este indicat sa porti o singura pereche de incaltari in fiecare zi, este nevoie de o alternanta a incaltarilor pentru a da timp de aerisire si uscare, in felul asta se prelungeste viata si se evita prinderea de miros neplacut.

Fiind niste adidasi destul de trainici, in alternanta cu o pereche de tenesi, cu pantofii de ginerica si o pereche de sandale,voi face doua veri.

 

 

Un gând despre „Adidasii de la GriSport

  1. Interesanta recomandare … s’a notat! 😀

Tu ce zici?