A crescut numărul de hoteluri în Krapețs

cazare krapets

Să tot fie vreo 6 ani de când tot merg măcar odată pe an pentru puțină bălaceală, o plajă și niște bere Kamenițza în stațiunea Krapețs. Bine, mai beau și Zagorka și nici Krapețs-ul nu-i chiar stațiune…încă. Probabil, în urmatorii 5-6 ani o să fie, nu de alta, dar, când am ajuns eu prima oară în Krapețs în afară de un camping aflat în paragină și unu-doi localnici ce inchiriau câte o cameră nu exista hotel, aveai la dispoziție doar o plajă imensă și puțin populată. Majoritatea celor ce ajungeau în Krapețs erau vamaioți români, fugiți din Vamă pe motiv că, Fratee, #sastricatvama!

Că tot mai e puțin și vine tradiționala ieșire la Krapețs, legat și de știrea că se vinde HotelsCombined, de curiozitate am dat un ochi să văd cum mai e treaba cu cazarea în Krapețs…la mâncare rămâne cum am stabilit…Morski Briz. Am numărat la repezeala vreo 20 de posibilități de cazare în Krapețs. Mult, anul trecut cred că erau doar 10 sau 12. Bine, mare parte dintre cei ce preferă plaja Krapețs stau la cort, în camping sau la liber, în buza pădurii. În ritmul în care apar hoteluri în Krapețs nu cred că e departe momentul în care o să vedem și un all inclusive, nu de alta, dar, bulgarii s-au specializat în așa ceva și, o s-o dăm și cu #sastricatkrapets:)) Momentan, pe lângă pensiuni decente au aparut și hoteluri de 3 și 4 stele cum ar fi Holiday home Village of Krapets.

Mă uitam și pe booking.com și nu prea găsești camere libere în week-end. În cursul săptămânii e relativ liber, nu prea dă lumea navală. Momentan lumea merge la Krapețs la sfârșit de săptămână. Tare curios sunt să vad în cțt timp se va dubla numărul de hoteluri în Krapets…că numărul turiștilor a tot crecut de la an la an.

Un gând despre „A crescut numărul de hoteluri în Krapețs

  1. Cum te’a mancat pe tine in cur sa tot povestesti pe aici de locul ala, i’a mancat si pe altii si uite asa in curand o sa scrii un sincer: #sastricatcapretz ala! :))

Tu ce zici?